Nova vest
Fudbal

Subota, 24.09.2022.

23:27

Mitrović posle het-trika: Ako radimo ono što selektor traži...

Napadač Srbije Aleksandar Mitrović bio je heroj u pobedi nad Švedskom.

Izvor: SN

Autor: SN

Mitrović posle het-trika: Ako radimo ono što selektor traži...
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Srbija je u 4. kolu Lige nacija pobedila Švedsku sa 4:1.

Aleksandar Mitrović je bio heroj Srbije i postigao tri gola.

"Lepo veče. Lepa utakmica, mnogo golova, prikazali smo sjajno izdanje pred našom publikom i kreirali odličan oproštaj pred Svetsko prvenstvo. Bila je na tribinama jedna od najlepših atmosfera na utakmicama koje sam igrao. Prvu utakmicu pamtiš zauvek, sećam se i ja svoje, pa se nadam da će i mališani koji su večeras prisustvovali posebno oni kojima je ovo prva utakmica. Drago mi je što smo uspeli da im pružimo pobedu", rekao je junak pobede.

"Tri dobra gola. Bio sam u pravo vreme na pravom mestu. Stigli smo do važna tri boda i kreireli lepu uvertiru pred gostovanje Norveškoj i najbitniji meč".

Iako krajem oka fudbalska javnost u Srbiji već gleda ka utakmici sa Brazilom, Orlove za nekoliko dana očekuje izazov u Norveškoj i direktan okršaj sa rivalom za prvo mesto u grupi.

"Idemo utakmicu po utakmicu, očekuje nas važan duel za nekoliko dana, cilj je prvo mesto u grupi, a potom ćemo da razmišljamo o narednim izazovima. Ne gledam taj duel ako okršaj mene i Halanda. Biće to utakmica kao svaka druga, gledam ekipu i ako budemo radili kao večeras, ono što selektor traži od nas dobićemo utakmicu".

Sve gledaoce je zabrinula činjenica da je Mitrović teren napustio šepajući, ali prve reči golgetera ulivaju optimizam.

"Udarac je bio bolan, videćemo sa lekarskim timom, ali se nadam da je sve u redu", kazao je centarfor Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve