"Ludo groznica" među "orlovima" VIDEO

Pitanje je kada je poslednji put vladala ovako dobra atmosfera među fudbalerima srpskog nacionalnog tima, a o zajedništvu svedoče dešavanja van terena.

Izvor: B92
Podeli
Foto: FSS
Foto: FSS

Pročitajte još:

* Vlahović: Ne razmišljam o obaranju rekorda Mitrovića VIDEO

* Pavlović: Poređenja sa Vidićem su preterana VIDEO

Glavna razbibriga "orlova" u trenucima putovanja i pauze su društvene igre "Ne ljuti se čoveče" tj. "Ludo" i "Mafija".

"Ne ljuti se čoveče, mislim da je napravljena igrica sa namerom da nervira ljude i da se dešavaju neke najnelogičnije stvari na svetu. Ali, i tu se izvlačimo i borimo. Bitno nam je da u avionu prođe vreme što pre. Kada igramo pričamo o raznim stvarima, nije igra nadmetanja nego čisto razonoda. Ima dosta stvari koje se igra, ali te dve su omiljene", rekao je Vlahović.

Najčešće igra sa Strahinjom Pavlovićem, Aleksom Terzićem, Nikolom Milenkovićem, Stefanom Mitrovićem ili Đorđem Jovanovićem između ostalih.

"Tu ne možeš da kontrolišeš neke stvari jer udaraš u kockicu, a dešavaju se nelogične stvari. To je da poludiš", dodaje napadač Juventusa koji je govorio i o svojoj ljubavi prema košarci.

"Posle treninga, pre i posle večere igramo. Meni lično se basket najviše sviđa, zna naš portparol i još nekoliko igrača da mi je to omiljeni sport pored fudbala. Lepo je što se družimo, što imamo zajednička interesovanja."

Njegove reči je potvrdio i jedan od članova tog "kluba" Strahinja Pavlović

"Nije baš da se opuštam, obe igre mogu biti stresne. Možda ‘Mafija" malo više, to je zaštitna igra naše grupe. Duci (Vlahović) i Bleki (Milinković) su dva najveća rivala", rekao je štoper Salcburga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu