Nova vest
Fudbal

Sreda, 14.09.2022.

18:14

Milojević otkrio dve ključne stvari protiv Trabzona

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević govorio je za medije pred duel drugog kola grupne faze Lige Evrope protiv Trabzonspora.

Izvor:

Autor:

Milojević otkrio dve ključne stvari protiv Trabzona
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Strateg crveno-belih smatra da će njegov tim igrati bolje nego u prvom kolu u minimalnom porazu protiv Monaka.

"Očekujem da odigramo još bolje nego protiv Monaka, verujem da možemo i moramo bolje, dolazimo sa zamahom koji smo dobili pobedom u Pazaru i došli smo da ostvarimo pozitivan rezultat", rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević uoči utakmice drugog kola grupne faze Lige Evrope protiv šampiona Turske Trabzona.

Govorio je i o protivniku i istakao koje su dve ključne stvari.

"Trabzon je tim sa izuzetno kvalitetnim pojedincima, ali ne mislim da je potrebno da razmišljamo o svakom pojedinačno, nego da fokus bude na igri tima. Bitno je da im "oduzmemo posed" i iskoristimo našu brzinu", izjavio je Milojević na konferenciji za medije u Trabzonu.

Zdravstveno stanje u ekipi je jako dobro, Mirko Ivanić je isto dobro, samo pitanje za koliko na ovom nivou, dodao je Milojević.

"Videćemo, poluvreme, 20 minuta, cela utakmica. Kako se bude osećao donećemo odluku"
, dodao je on.

Zvezdin prvotimac Nemanja Milunović, koji ima iskustvo igranja u Turskoj, rekao je da se tim Trabzona dosta promenio u odnosu na prošlu sezonu i posebno apostrofirao atmosferu.

"Znamo šta nas očekuje, dobro smo se pripremili, znamo šta nas čeka, u atmosferi ćemo uživati i verujem u pozitivan rezultat", istakao je Milunović i dodao da ne bi bio zadovoljan remijem, kao što je to uradio prošle sezone u dresu Alanje (1:1), već da želi pobedu.

Utakmica drugog kola H grupe Lige Evrope između Trabzona i Crvene zvezde igra se sutra od 18.45 sati.

U drugom meču grupe sastaju se Monako - Ferencvaroš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve