Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 22.08.2022.

22:32

Trener Makabija: Ne plaši me atmosfera u Beogradu

Trener Makabija Barak Bahar je pred revanš meč protiv Crvene zvezde istakao da će njegov tim pokušati da održi prednost iz prvog duela.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Trener Makabija: Ne plaši me atmosfera u Beogradu
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Izraelci su u prvom meču slavili sa 3:2 i sa minimalnom prednoću stigli su u Beograd gde ih u utorak očekuje revanš meč sa crveno-belima.

Trener Makabija je potvrdio da će Francdi Pjero igrati u Beogradu.

"Trebalo bi da trenira i ne vidim razlog zašto ne bi igrao. Došli smo da igramo našu igru. Da kontrolišemo, da pritiskamo, da budemo Makabi iz Haife. Moramo da znamo kako da reagujemo na situacije na terenu. Rizikovali smo kad smo bili u zaostatku kod kuće i uspeli smo da preokrenemo rezultat. Biće to jedna izbalansirana utakmica", kaže Bahar.

Penali su moguća opcija ukoliko crveno-beli na kraju pobede sa golom razlike.

"Ako dođete do penala, bitno je ko je završio utakmicu. Da, radili smo na njima. Morate uvek da budete spremni", dodao je trener Makabija.

Od igrača će tražiti da budu koncentrisani od početka.

"Stadion me ne opterećuje, imamo iskusne igrače. Ipak, moramo da se nosimo sa atmosferom i nema sumnje da ćemo to uraditi. Za razliku od Olimpijakosa, biće duplo veći broj navijača i vrelija atmosfera. Očigledno je da prtitisak kod oba tima postoji, a kako vreme bude prolazilo on će se prebaciti na njih. Otvaranje utakmice je svakako važno", zaključio je Bahar.

Revanš meč plej-ofa za plasman u Ligu šampiona između Crvene zvezde i Makabija igra se u utorak od 21 čas na stadionu "Rajko Mitić".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve