Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 22.08.2022.

16:15

Apel "delija" pred Makabi: Da "Marakana" bude crveno-bela!

"Delija", vatreni navijači Crvene zvezde, uputili su apel svima kojima je crveno-bela boja u krvi pred utakmicu sa Makabijem u plej-ofu kvalifikacija za LŠ.

Izvor: B92

Autor:B92

Apel
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Zvezda je u prvom susretu izgubila 3:2 i nada se da će pred punim tribinama stadiona "Rajko Mitić" izboriti plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Za utakmicu protiv Makabija spremljena je i posebna koreografija, pošto je plan da navijači na severu i jugu budu u belim, a na istoku i zapadu u crvenim majicama.

Povodom toga, "delije" su uputile apel:

"Zvezdaši, ‘delije‘…

Pozivamo vas da ne odustanemo od crveno belog stadiona čak i ako pada kiša! Crveni istok i zapad će mnogo lakše ići jer verovatno nema čoveka a da nema crvenu duksericu, šuškavac, kabanicu… ali sever i jug moraju da se potrude. Šta god ko ima belo od garderobe treba da obuče. Da li je to dukserica, majica sa dugačkim rukavima, šuškavac, trenerka… Ukoliko nemate bele boje prihvatljiva je i svetlo siva. To je boja koju sigurno većina ljudi ima. Dajte da i uprkos ovom vremenu Marakana sutra u 21 čas bude cela crveno-bela! Ako se na vreme potrudimo i sa lošim vremenom možemo ovo da izvedemo! Naravno, ukoliko ne bude kiše svakako svi dolaze u majicama kako je već dogovoreno. Sever i jug u belim. Istok i zapad u crvenim. Po zimi, kiši, suncu, snegu ili košavi!".

Utakmica između Crvene zvezde i Makabija igra se u utorak u 21 čas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve