Nova vest
Fudbal

Petak, 19.08.2022.

17:30

Posebno obaveštenje za navijače Zvezde uz kupovinu karte za Makabi

Fudbalski klub Crvena zvezda deli posebne kartice crvene ili bele boje uz kupovinu karte za utakmicu protiv Makabija u revanšu plej-ofa kvalifikacija za LŠ.

Izvor: B92

Autor:B92

Posebno obaveštenje za navijače Zvezde uz kupovinu karte za Makabi
Foto: FK Crvena zvezda

Poenta je da navijači, koji će sa severa i juga bodriti klub, dođu u belim majicama, odnosno oni koji će se nalaziti za zapadu i istoku u crvenim.

"Utakmica između Crvene zvezde i Makabija koja se igra u utorak od 21 čas izaziva ogromno interesovanje kod navijača, a prodato je već preko 35 hiljada karata, te pozivamo sve zvezdaše da već danas obezbede svoju ulaznicu, jer je procena da će ceo stadion biti rasprodat u roku od dva dana", objavila je Zvezda na društvenim mrežama:

"Ono što je posebno važno za ovu utakmicu je da se sprema velika crveno-bela koreografija. Zvezdaši koji će pratiti ovaj meč i bodriti naše momke sa istočne ili zapadne tribine, trebalo bi da dođu na stadion u crvenim majicama, a navijači na severu i jugu u belim, kako bismo još jednom napravili atmosferu o kojoj će se dugo pričati", dodaje se.

Crvena zvezda izgubila je u Haifi 3:2 i u utorak u 21 čas pokušaće da pred punom "Marakanom" izbori plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve