Nova vest
Fudbal

Petak, 19.08.2022.

16:50

Hrvat kaznio Lukića – više nije kapiten Torina

Trener fudbalera Torina Ivan Jurić izjavio je danas da reprezentativac Srbije Saša Lukić više neće biti kapiten italijanskog tima.

Izvor: B92

Autor:B92

Hrvat kaznio Lukića – više nije kapiten Torina
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Lukić je odbio da putuje na gostovanje Monci u prvom kolu Serije A i propustio je trijumf Torina (2:1), a razlog je njegovo nezadovoljstvo ponudom za produžetak saradnje.

Italijanski klub ponudio je srpskom fudbaleru platu od 1.200.000 evra godišnje, a Lukić je smatrao da zaslužuje najmanje 1.500.000 evra i bonuse, pa je bojkotovao utakmicu u Monci.

"Pošto je izbio incident, razgovarao sam sa predsednikom i dogovorili se koja linija ne sme da se pređe. Plan je bio da se Saša izvini i shvati grešku, što je i učinio u svlačionici. Dakle, Lukić će na narednoj utakmici biti sa nama, ali neće biti kapiten. Videćemo kako će se stvari odvijati u budućnosti", izjavio je Jurić na konferenciji za medije uoči sutrašnjeg duela protiv Lacija, a preneli su italijanski mediji.

Trener Torina potvrdio je da će srpski reprezentativni golman Vanja Milinković-Savić ostati na golu Torina.

"Vanja Milinković-Savić je odlično branio protiv Monce, kao i na nekim mečevima tokom proleća. Odigrali smo baš ozbiljnu utakmicu u prvom kolu", rekao je Jurić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve