Nova vest
Fudbal

Sreda, 17.08.2022.

16:20

Mančester junajted dovodi još tri igrača?

Fudbalski klub Mančester junajted želi da do kraja prelaznog roka angažuje još barem tri igrača.

Izvor: LN

Autor: LN

Mančester junajted dovodi još tri igrača?
EPA-EFE/JEFFREY ARGUEDAS

Junajted želi da dovede igrača Čelsija Kristijana Pulišića, golmana Borusije iz Menhengladbaha Jana Zomera i Brazilca Kazemira iz Reala, prenose britanski mediji.

Klub sa "Old traforda" je u letnjem prelaznom roku doveo Kristijana Eriksena, Tirela Malasiju i Lisandra Martinesa. Međutim, engleskom klubu su neophodna pojačanja da bi mogao da bude konkurentan u nastavku sezone.

Britanski mediji navode da "crveni đavoli" u finišu prelaznog roka kreću u "paničnu kupovinu", pošto je Mančester junajted loše ušao u novu sezonu i zabeležio dva poraza u Premijer ligi.

Menadžer Mančester junajteda Erik Ten Hag traži kvalitetna rešenja na sredini terena, a rukovodstvo engleskog kluba spremno je da ponudi 60 miliona evra Realu za Kazemira.

Pojedini španski i britanski mediji navode da bi Real mogao da traži i 80 miliona evra za brazilskog fudbalera.

Mančester junajted želi da angažuje Kristijana Pulišića, pošto postoje male šanse da u ekipu sa "Old traforda" stigne Frenki de Jong iz Barselone.

Menadžer Čelsija Tomas Tuhel ne računa na američkog reprezentativca u nastavku sezone, dok je Pulišić spreman da pojača "crvene đavole".

Mančester junajted planira da dovede na pozajmicu Jana Zomera, pošto bi on trebalo da bude zamena za prvog golmana "crvenih đavola" Davida de Heu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve