Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 15.08.2022.

12:20

Jović: Polako idem ka svojoj staroj formi

Fudbaler Fiorentine i srpski reprezentativac Luka Jović izjavio je da je srećan što je postigao gol na prvoj zvaničnoj utakmici u dresu kluba iz Firence.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Jović: Polako idem ka svojoj staroj formi
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Fiorentina je u nedelju pobedila na svom terenu Kremoneze 3:2, a Jović se upisao u strelce u 34. minutu. On je odigrao ceo meč za klub iz Firence.

"Srećan sam što sam uspeo da opravdam očekivanja i postignem gol na svojoj prvoj utakmici za Fiorentinu. Radio sam naporno u predsezoni i evo već je počelo da se vraća. Ovo je odličan početak u svakom smislu, kako za klub, tako i za mene. Dramatična završnica, mogli smo i ranije da rešimo pitanje pobednika, ali na kraju je najvažnije da smo prvenstvo počeli sa tri boda", rekao je Jović novinarima posle meča.

On je istakao da veruje da se vraća u staru formu.

"Polako idem ka svojoj staroj formi, a naravno da mi golovi i uspesi samo daju vetar u leđa da budem sve bolji i bolji. Potrudiću se da i u narednom periodu dam sve od sebe i da donesem što više radosti navijačima Fiorentine", istakao je srpski napadač.

Nikola Milenković je odigrao ceo meč za Fiorentinu, dok su Matija Nastasić i Aleksa Terzić bili na klupi za rezervne fudbalere.

Utakmicu sa tribina su posmatrali selektor Srbije Dragan Stojković i njegov pomoćnik Bratislav Živković. Stojković i Živković su posle meča bili na večeri sa Jovićem, Milenkovićem, Nastasićem i Terzićem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve