Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 15.08.2022.

09:09

Konte: Sreća tvoja pa te nisam video; Tuhel: Nismo se pesničili

Antonio Konte i Tomas Tuhel, menadžeri Čelsija i Totenhema, imali su šta da kažu jedan drugome posle meča u Premijer ligi.

Izvor: LN

Autor: LN

Konte: Sreća tvoja pa te nisam video; Tuhel: Nismo se pesničili
Foto: Profimedia

Čelsi i Totenhem su u derbiju drugog kola remizirali rezultatom 2:2.

Utakmicu su obeležila čak dva sukoba italijanskog i nemačkog stručnjaka, koji se umalo nisu pobili na terenu.

Konte, strateg "pevaca", nije želeo da odmah posle utakmice posveti pažnju sukobu sa rivalom.

"Bolje je da pričamo o meču. Bilo je zanimljivo, teško za obe ekipe, ali znam da želimo da napredujemo i budemo konkurentni. Čelsi je pokazao koliko je dobar. Prošli smo bolje nego prošle sezone. Ponavljam, ne želim da komentišem situaciju, jer to nije najvažnije, to je problem između mene i njega. Razgovarajte o utakmici, ne o toj situaciji, ovde smo da pričamo o fudbalu", istakao je Konte, koji je od 2016. do 2018. sedeo na klupi Čelsija.

Tuhel je takođe umanjio značaj "klinča".

"Ja bih to uporedio sa sukobom dva igrača iz kojeg na kraju ne bude ništa. Ovo je premijerligaški fudbal i menadžeri su danas bili u sukobu jer su se borili za svoje ekipe. To je bilo to. Niko nije uvređen, niko nije povređen, nismo se pesničili li slično. Za mene ovo nije bila velika stvar. Da, to je bio deo današnje utakmice i sve nam se na kraju skupilo, ali nije bilo ništa loše", kazao je Tuhel.

Konte je nakon meča, ipak, rešio da posveti jedan momenat Tuhelu, pa je postavio snimak na kojem menadžer Čelsija trči pored njega i empatično proslavlja pogodak svoje ekipe.

"Sreća tvoja pa te nisam video... Da sam te sapleo, bilo bi to zasluženo...", napisao je Konte u opisu videa, uz smeh.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve