Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.08.2022.

16:57

Partizan zadržao Baždara – ugovor do 2026.

Talentovani fudbaler Partizana Samed Baždar (18) produžio je ugovor sa crno-belima do 2026. godine, saopštio je klub iz Humske.

Izvor:

Autor:

Default images

"Drago mi je da sam produžio ugovor do 2026. godine sa mojim voljenim klubom. Svakim danom sam sve bliži ostvarenju svojih želja i ciljeva, ali uz ono što je najvažnije, a to su trud, rad i disciplina. Nema velikih igrača bez discipline i čelične volje i to je moj put. Trudiću se da svakim danom budem što bolji i iskoristim pravo vreme za najbolje rezultate", izjavio je Baždar za Tanjug.

Za napadača koji je ponikao u omladinskoj školi Partizana nedavno su interesovanje pokazali Real Madrid, Atletiko Madrid i Juventus, a o tome je pisala španska Marka nazivajući ga novim biserom Balkana.

Prošle godine britanski Gardijan objavio je listu od 60 najtalentovanijih fudbalera na svetu, a na njoj se našao i Samed Baždar.

Mladi fudbaler odigrao je ove sezone četiri utakmice za Partizan, ali je na terenu proveo ukupno 72 minuta.

Baždar se jednom upisao u strelce i to u prvom kolu Superlig

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve