Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 08.08.2022.

11:00

Lalatović ponovo u sukobu sa Lazetićima: Izigrava Murinja po Srbiji

Trener banjalučkog Borca Nenad Lalatović ponovo je ušao u obračun sa Lazetićem.

Izvor:

Autor:

Lalatović ponovo u sukobu sa Lazetićima: Izigrava Murinja po Srbiji
Foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Nakon Nikole, koji je u tom trenutku bio sportski direktor Vojvodine, sada je red došao na trenera TSC-a Žarka Lazetića.

Povod je izjava šefa struke tima iz Bačke Topole nakon remija tog tima sa Partizanom (1:1).

"Ako neko očekuje da zato dođem u dresu Partizana na utakmicu sa decom i da igram da izgubim, to se neće desiti“, rekao je Lazetić svojevremeno.

Lalatović je shvatio da Lazetić aludira na njega i meč iz 2018. godine kada je Lalatović, kao trener Čukaričkog, izveo na teren decu obučenu u dresove Zvezde.

"Žarkovu izjavu mi je skoro neko pokazao, stvarno nisam znao da je to rekao. On je brat Nikole Lazetića, s kojim sam popravio odnos. Cenim ga kao trenera i nikada ga ne bih spomenuo, kao ni njegovu decu. On je rekao „jedan od trenera“, ja bih mu poručio, ako si toliko hrabar, kaži „Nenad Lalatović je izveo decu“. Moraš da ima m..a da to kažeš, a ne da okolišaš. Izigravaš velikog Murinja po Srbiji. Možeš da pričaš o meni, kad napraviš neki veliki rezultat, kao što sam ja napravio, kad napraviš ime i prezime kao što sam ja to uradio. Zameram mu jednu stvar, odličan je trener, odličan momak, ali moje sinove je sad spomenuo i nikad više. I opet ću to uraditi, opet ću izvesti svoju decu na “Marakanu”, rekao je Lalatović za "Glas srpske".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve