Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 08.08.2022.

08:13

Partizan čeka lepe vesti – polufinalista Lige šampiona želi Umara Sadika

Fudbaler Almerije Umar Sadik neće pojačati Borusiju iz Dortmunda ovog leta, potvrdio je italijanski novinar Fabricio Romano

Izvor:

Autor:

Partizan čeka lepe vesti – polufinalista Lige šampiona želi Umara Sadika
Srdjan Stevanovic/Getty Images

Kružili su navodi da će nekadašnji napadač Partizana u transferu vrednom 25 miliona evra preći u Nemačku gde bi bio zamena za Sebastijana Alea.

Romano navodi da do te saradnje neće doći, te da su se "milioneri" okrenuli ka Antoniju Modestu iz Kelna. Razlog zašto je izbor spao na napadača "jarčeva" je u tome što najbolje poznaje ligu od imena koja su se dovodila u vezu sa klubom.

"Postigli smo usmeni dogovor, ali preostaje još da se obavi lekarski pregled i razjasne neki detalji vezani za ugovor. Zbog toga još ne možemo da kažemo da je posao završen“, potvrdio je i sportski direktor Sebastijan Kel.

Kada je Sadik u pitanju, pouzdani Romano tvrdi da postoji interesovanje Viljareala, polufinaliste Lige šampiona.

Nigerijac je u prošloj sezoni bio najkorisniji igrač Segunde i u red za njegov potpis su pre Viljareala stali Real Sosijedad i Valensija.

Njegov odlazak je najavio i direktor Almerije, nakon što je propustio prijateljski duel sa Al Hilalom, te Sadika ne treba očekivati u timu kada njegovi saigrači otvore kampanju u elitnom rangu španskog fudbala 14. avgusta protiv Real Madrida.

Kako je rekao, Sadik, koji je u prethodne dve sezone postigao 41 gol, će biti prodat za nešto manje od 30 miliona evra.

Vest o transferu Sadika je u centru pažnje i u Humskoj, jer će Partizan dobiti 30 odsto novca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve