Nova vest
Fudbal

Nedelja, 07.08.2022.

20:45

Zvezda časti sezonce – gledaj revanš sa Pjunikom na "Marakani"

Revanš meč između Pjunika i Crvene zvezde biće odigran u utorak od 19 časova u Jerevanu.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Zvezda časti sezonce – gledaj revanš sa Pjunikom na
Foto: FK Crvena zvezda

Usled nemogućnosti velikog broja navijača da odu u Jermeniju, Zvezda je odlučila da nagradi sezonce specijalnim gledanjem utakmice sa zapadne tribine Marakane, iz takozvanog "Kluba šampiona".

"Želimo da u utorak uveče napravimo veliko zvezdaško druženje i ugostimo navijače koji su svojom odanošću prema klubu to najviše zaslužili. Uz besplatnu hranu i piće (naravno bezalkoholno), prvih 75 sezonaca koji su obnovili svoje karte i koji će biti kontaktirani od strane Servisa za članstvo imaće priliku da gledaju meč iz 'Kluba šampiona' koji je smešten na zapadnoj tribini našeg stadiona. Međutim, to nije sve, s obzirom na to da ćemo da počastimo i prvih 50 koji sezonsku ulaznicu obnove u ponedeljak i utorak i oni će karte odmah moći da preuzmu u Servisu za članstvo", saopštili su crveno-beli.

Takođe, svako ko bude kontaktiran kao onaj koji je među prvih 75 obnovio i ko bude među prvih 50 u ponedeljak i utorak, dobiće po dve ulaznice, tako da će imati priliku da sa sobom povede još nekog na ovo zvezdaško druženje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve