Nova vest
Fudbal

Petak, 05.08.2022.

16:21

"Komentariše poraz protiv Gzire, kao oni što odu u kafanu i naruče pesmu Tome Zdravkovića"

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Tomislav Sivić rekao je da pred gostovanje Mladosti u Lučanima u Super ligi Srbije ima mnogo kadrovskih problema.

Izvor:

Autor:

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

"Zaista je neverovatno sa čime se sve suočavamo. Konkretno, za Lučane, nema Savića, Marjanovića i Tomića, sve zbog povreda. Nema Pejovića i Gakua zbog crvenih kartona. Sada se pojavio i Škrbić, ali još je daleko njegov povratak na teren", rekao je Sivić na konferenciji za novinare na Čairu.

"Imam igrače pred sobom, a zapravo ih nemam, ne mogu na njih da računam", naveo je Sivić i dodao da se na sve ovo kod nekoliko igrača "pojavila nekakva alergija".

Fudbaleri Radničkog sutra od 21.00 gostuju Mladosti iz Lučana, u utakmici petog kola Super lige Srbije. Oba tima ovaj meč dočekuju sa jednim osvojenim bodom, s tim da Nišlije imaju utakmicu manje.

"Uprkos svim pobrojanim problemima, iza sebe imamo kvalitetnu radnu nedelju. Dobro smo trenirali, ali i mnogo pričali. Treba biti jak kad je najteže, treba se podići u ovakvoj situaciji. Niko nam tu ne može pomoći, osim mi sami sebi na terenu, dobrom igrom i pozitivnim rezultatom", istakao je Sivić.

Govoreći o narednom protivniku, on je naveo da je naveo da je Mladost iskusna ekipa koja se "malo podmladila sa nekolicinom ekstra talenata".

"Dobro su igrali i protiv Zvezde i protiv Kolubare, iako su oba meča izgubili. Svesni smo onog što nas čeka. Daćemo sve od sebe, samo je pitanje koliko ćemo imati prostora za rotacije da iznesemo utakmicu do kraja", rekao je Sivić.

Radnički je u kvalifikacijama za Ligu konferencija eliminisan od Gzire posle produžetaka, a klub sa Malte je potom u prvom meču trećeg kola kvalifikacija odigrao 0:0 sa Volfsbergerom u Austriji.

"U Srbiji ste uvek imali stručnih konsultanata, koji se, posle utakmica kao što je bila ova naša sa Gzirom, jave sa svojom ekspertizom, koja je, naravno, uvek negativna. Pokazalo se da to baš nisu 'konobari i kuvari", rekao je Sivić.

"Četiri - pet igrača Gzire bili bi pojačanja za 90 odsto naših superligaša. Ne bih da polemišem sa 'ekspertima', svako ima pravo da iznese svoje svoje mišljenje. Mada, jedan gospodin koji je komentarisao naš poraz od Gzire je poput onih ljudi koji odu u kafanu i naruče jednu veselu pesmu od Tome Zdravkovića. Otprilike tako i od njega možete čuti nešto pozitivno", zaključio je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

12 h

U fokusu

Vidi sve