Nova vest
Fudbal

Petak, 08.07.2022.

16:13

Berluskoni ima ozbiljne planove: Monca pregovara sa Kavanijem

Čelnici novog italijanskog fudbalskog prvoligaša Monce počeli su pregovore sa urugvajskim napadačem Edinsonom Kavanijem, prenosi "Skaj sport".

Izvor: RM

Autor: RM

Berluskoni ima ozbiljne planove: Monca pregovara sa Kavanijem
Foto: Profimedia

Kavani je slobodan igrač, pošto mu je 30. juna istekao ugovor sa Mančester junajtedom.

Italijanski mediji prenose da bi Kavani želeo da nastavi karijeru u Seriji A, a navodno je već dobio ponude Salernitane i Torina.

Direktor Monce Adrijano Galijani počeo je pregovore sa menadžerima urugvajskog napadača, pošto je klubu neophodan iskusni napadač za narednu sezonu.

Kavani (35) je pre Mančester junajteda igrao za Pari Sen Žermen, Napoli, Palermo i Danubio.

Monca, čiji je vlasnik Silvio Berluskoni ima ambiciozne planove za narednu sezonu, a već je angažovala šestoricu novih igrača. U klub su stigli Stefano Sensi, Andrea Ranokija, Alesio Kranjo, Mateo Pesina, Andrea Karboni i Samjuele Birindeli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve