Nova vest
Fudbal

Nedelja, 03.07.2022.

22:05

Stanković: Videli ste jaku i ponosnu Zvezdu

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković bio je zadovoljan uprkos porazu od Zenita (2:1) u prijateljskom meču u Sočiju.

Izvor: SS

Autor: SS

Stanković: Videli ste jaku i ponosnu Zvezdu
Foto: Profimedia

"Bila je ovo uspešna provera, videli ste jaku i ponosnu Crvenu zvezdu od prvog momenta, bez obzira na to šsto smo igrali protiv skuplje ekipe na tržištu i to maltene na njihovom terenu", rekao je Stanković.

"Izašli smo visoko, hrabro i u prvom poluvremenu imali dominaciju u igri, posed, šanse i dobar pritisak na njihovu zadnju liniju. Iz toga smo dobili dve, tri kontre, ali to nije strašno. U drugom poluvremenu smo jeftino primili golove i sigurno da je moglo bolje, ali i gore, u svakom smislu te reči. Uspeo sam da odmorim neke igrače, pojedincima da dam šansu i ubedili su me mnogo dobro. Zvezda ima dobar i jak tim, očekuje nas mnogo utakmica na tri fronta i bitno je imati kvalitetne momke i igrače", izjavio je Stanković za klupsku TV.

On je dodao da je ekipa spremna za start sezone protiv Radničkog iz NIša.

"Neću da se ponavljam, ali 35 utakmica do 13. novembra je mnogo i biće potrebno snage i moći i strpljenja, kako fizičkog, tako i mentalnog, da to sve spakujemo u komplet pobeda, dostignuća i ciljeva koji su ogromni za Crvenu zvezdu. Nećemo o tome da li su realni ciljevi, ali gledaćemo da izvučemo maksimum iz nas, damo sve od sebe i da svaki navijač bude ponosan na Zvezdu", poručio je Stanković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve