Nova vest
Fudbal

Subota, 02.07.2022.

12:00

Modrić: Mbape je veliki, ali Real je najveći

Luka Modrić, hrvatski fudbaler koji nastupa za madridski Real, kaže da je taj klub veći od svakog pojedinca.

Izvor: MT

Autor: MT

Modrić: Mbape je veliki, ali Real je najveći
EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

On je to kazao u kontekstu nedavno propalog transfera Kilijana Mbapea iz Pari Sen Žermena.

"Mbape je odlučio kako je odlučio, to je njegovo pravo i sada on živi s tom odlukom. Ide se dalje. Svi smo mislili da će doći kod nas, nije se dogodilo i – šta sad? Pa nećemo valjda čoveka razapeti… Mbape je veliki igrač, ali kako uvek ponavljam, u svakom kontekstu, nijedan igrač nije po značaju iznad kluba. Real je najveći, iznad svakog igrača i uvek će tako biti", rekao je Modrić za "Sportske novosti".

Na poslednjoj utakmici između Francuske i Hrvatske zabeležen je detalj između dva poluvremena, kada Mbape daje dres Modriću.

"Bile su mi te medijske priče zapravo smešne. Razumem medije koji oko svega što mogu prave neku posebnost, ali ovde je u pitanju samo jedna molba za jedno dete, te ispunjenje njegove želje. Zamolio me Domagoj Vida, mali mu obožava Mbapea, da pitam za dres jer se nadao da će ga meni dati, pretpostavljajući da ga njemu ne bi dao. Naravno da sam to učinio za Vidinog sina, koji nam je svima toliko drag još od Rusije i tamošnjeg slavlja, kao što bih učinio za svako dete ako mogu. S Kilijanom sam, za svoju zbirku, već u ranijim utakmicama zamenio dres", istakao je Modrić.

Mbape je potpisao novi ugovor do 2025. godine sa Pari Sen Žermenom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve