Nova vest
Fudbal

Subota, 02.07.2022.

10:40

Povratnik u Partizan: Ne bih ništa da obećavam VIDEO

Novi-stari štoper Partizana Svetozar Marković srećan je zbog povratka u redove crno-belih.

Izvor: MT

Autor: MT

Povratnik u Partizan: Ne bih ništa da obećavam VIDEO
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Dvadesetjednogodišnjaku će ovo biti treći mandat u klubu iz Humske.

"Naravno da sam presrećan što sam kući ponovo. Jedva čeka da ponovo zaigram i dam sve od sebe u našim ciljevima za sledeću godinu. Pratio sam sve utakmice Partizana. Bili smo na korak od titule, ali pred kraj smo izgubili, što mi je jako žao zbog svih ljudi u klubu. Nadam se da ćemo sledeće godine imati više sreće. Daćemo sve od sebe da osvojimo titulu", rekao je Marković.

Šehović se vratio kada i on, tu je i novi trener Ilija Stolica.

"Došao je i Zlatan u Partizan. Pre tri godine smo zajedno igrali. Malo posle mene je otišao u Izrael. U isto vreme smo se vratili kući. Nadam se da ćemo imati lepo vreme u Partizanu. Promenjen je sistem igre i način. Sa Stolicom sam sarađivao dosta puta u U16, U17, mladoj reprezentaciji...", dodao je Marković.

Nije želeo mnogo da priča o budućnosti.

"Ne bih voleo da pričam o budućnosti. Ne bih ništa da obećavam. Jedino što mogu da obećam je da ću dati sve od sebe", zaključio je Marković.

Podsetimo, Partizan u subotu, 2. jula, igra generalnu probu u Gracu protiv Fenerbahčea i taj meč će ljubitelji fudbala u Srbije moći da gledaju na TV Prva od 18.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve