Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 30.06.2022.

12:14

Dragović: Moramo biti spremni

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Dragović izjavio je za klupski sajt da "crveno-beli" jedva čekaju početak sezone u Superligi Srbije.

Izvor:

Autor:

Dragović: Moramo biti spremni
Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda će odbranu titule u domaćem šampionatu početi u nedelju 10. jula od 20,30 časova na svom stadionu protiv ekipe Radničkog iz Niša.

"Moramo biti spremni za početak prvenstva. Vredno treniramo za taj datum i utakmicu protiv Radničkog. To je najbitnije. Rezultati na prijateljskim mečevima nisu toliko bitni, već nam je bitnije da se što bolje fizički pripremimo. Hvala bogu, niko se nije povredio, osim Pankova. Nadam se da će se on što pre oporaviti i vratiti na treninge. Mi ćemo biti spremni za 10. jul", rekao je Dragović.

Austrijski internacionalac je pohvalio mlađe saigrače.

"Kada sam bio mlađi, bio sam dosta nervozan, a verujem da su sada i oni. Ne samo ja, nego cela ekipa želi da pomogne mlađim saigračima da napreduju. Oni se trude da slušaju i na dobrom su putu", zaključio je Dragović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve