Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 30.06.2022.

08:45

Lalatović: Igrači mi govore da nemam osećaja

Novi trener bivšeg šampiona BiH, banjalučkog Borca, Nenad Lalatović zadovoljan je do sada urađenim, ali i da su mu falile još dve nedelje treninga.

Izvor: B92

Autor:B92

Lalatović: Igrači mi govore da nemam osećaja
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Poslednji test je bio portiv Zalaegeršega, a mađarski tim je savladan posle preokreta sa 2:1.

"Niko se nije povredio. Žao mi je što nisam imao malo duže vremena, falile su mi dve nedelje. Bili smo bolji i bolji iz utakmice u utakmicu. Ovo je bila naša najbolja utakmica i drago mi je zbog igrača što su videli da mogu. Zadovoljan sam svim igračima, svi daju doprinos za naš Borac. Došao sam ovde jer Borac veliki klub, volim Republiku Srpsku i Borac i pozivam sve navijače da dođu u Modriču", rekao je Lalatović.

Prvi takmičarski meč Borac igra narednog četvrtka u prvom pretkolu Lige konferencija protiv ekipe B36 Torshavn sa Farskih ostrva.

"Protivnik nije atraktivan, ili pobeđuju ili gube sa 1:0. Oni su u punoj formi, za nas će to biti prva utakmica. Ali nadam se da ćemo se svi ujediniti i doći do pobede. Govore mi da nemam osećaja, pa će dobiti slobodan dan",
u šali je za rekao srpski stručnjak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve