Nova vest
Fudbal

Utorak, 28.06.2022.

21:11

Stolica: Proba uspešna, raduje volja i želja igrača

Trener fudbalera Partizana Ilija Stolica izjavio je posle pobede nad Trnavom 3:0, u prijateljskom duelu, da je zadovoljan voljom i motivisanošću svoje ekipe.

Izvor:

Autor:

Stolica: Proba uspešna, raduje volja i želja igrača
Foto: FK Partizan

"Rezultatski možemo da okarakterišemo stvari da je ova proba bila uspešna. Videli ste koliko izmena i momaka na nekim neprirodnim pozicijama. Šehovic je igrao na tri pozicije, Filipović na dve. Situacija je takva. Ono što raduje je volja i želja momaka da sve ovo ispune. Najvažnije je da su pokazali protiv ovakvog protivnika mnogo dobrih stvari. U dobrom pravcu to ide i možemo da budemo zadovoljni", izjavio je Stolica.

Trener crno-belih osvrnuo se i na debi veziste iz Zelenortskih Ostrva Patrika Andradea, koji je prvi meč u dresu Partizana obeležio golom za 3:0.

"Andrade je fizički izdržao 60 minuta. On je sa nama nedelju dana. U nekoliko poteza se videlo je da je njegov kvalitet nesporan. I kao momak je doneo nesporan kvalitet. Videli smo pozitivan rezultat i to je najvažnije. Pozitivne stvari su važne, na njima se pravi temelj za dalje, a negative su tu da ih izanaliziramo i vidimo šta dalje", rekao je Stolica.

Posle poraza od Kluža (1:0) i trijumfa nad Trnavom (3:0) u Sloveniji, Partizan će pripreme okončati duelom protiv Fenerbahčea 2. jula u Gracu.

"Uvek je želja bila svih nas da imamo što je moguće kvalitetnije protivnike. Jeste da je neuobičajeno da Fener bude protivnik, a moguć je rival u kvalifikacijama. Želeli smo dobrog protivnika i dobar ambijent, ali to je rival koji pripada Partizanu. Najvažnije je da se oporave momci, Rikardo, Sale Zđelar, Vujačić koji je imao određenih problema. Situacija koja nam je onemogućila da imamo sve igrače na okupu je uzrokovala da imamo druge koji su imali mnogo minuta. Pripremamo se za Fenerbahče, i što je još važnije za početak prvenstva", zaključio je Stolica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve