Nova vest
Fudbal

Utorak, 28.06.2022.

20:58

"Zdravo, ja sam Patriković!“

Fudbaler Partizana Patrik Andrade nije krio zadovoljstvo pogotkom na debiju u prijateljskom meči protiv Spartaka iz Trnave (3:0).

Izvor:

Autor:

Foto: FK Partizan

"To je dobar početak, radili smo na ovome cele nedelje, ovo uvek kažem, ali onda kada tim igra dobro, gol dođe kao neka nagrada, kada ekipa igra dobro, onda i ja igram dobro i to je dobar put", rekao je Andrade.

Partizan je na ovom meču igrao bez nekoliko standardnih prvotimaca poput Rikarda Gomeša, Saše Zdjelara i Igora Vujačića.

"Dobro je bilo, krenuli smo precizno, ali svako od nas zna da je teško kada imamo takvu neku situaciju sa povredama, onda dosta igrača nedostaje zbog toga kao što je i danas, ali sledeći put će biti možda još teže, jer ćemo igrati sa ekipom Fenerbahče, videćemo", smatra vezista sa Zelenortskih ostrva.

Pevao je pesmu i počeo rečenicu sa – "Zdravo, ja sam Patriković!“. Ko ga je to naučio?

"Da, igrao sam u Bugarskoj i znam takve stvari, volim da se šalim, to sam ja - volim da se šalim i uživam i mislim da je veoma važno", kaže Andrade.

Upitan je da prokomentariše kako je za sada zadovoljan timom u koji je došao.

"Da, mislim da je ovo dobar tim, dobar kolektiv, ovo je dobar put da se dođe do uspeha, radimo naporno na tome da napravimo veliki uspeh", zaključio je Andrade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve