Nova vest
Fudbal

Subota, 25.06.2022.

11:40

Marka: Jović završio s Realom, Fiorentina će ga kupiti

Reprezentativac Srbije Luka Jović završio je sa Real Madridom i Fiorentina će ga otkupiti posle jednogodišnje pozajmice, prenela je španska Marka.

Izvor: B92

Autor:B92

Marka: Jović završio s Realom, Fiorentina će ga kupiti
Foto: Profimedia/Mutsu Kawamori/AFLO

Da su se prvak Evrope i klub iz Firence dogovorili oko pozajmice srpskog golgetera poznata je i gotova stvar, ali Marka tvrdi da je u taj ugovor ubačena klauzula o obaveznom otkupu.

Španski list ne navodi koja je suma za koju je Fiorentina pristala da otkupi Jovića na kraju sezone, ali je jasno da Madriđani ne mogu da računaju ni približno na sumu od 63 miliona evra, koliko su platili Srbina Ajntrahtu 2019. godine.

Odlaskom Dušana Vlahovića u Juventus, Fiorentina ima problema u napadu jer Brazilac Artur Kabral nije doneo neophodan kvalitet.

U Toskani se nadaju da će pomoći Joviću da karijeru vrati na pravi kolosek, a da će zauzvrat dobiti golgetera kakav je bio u Ajntrahtu.

Kako su pisali italijanski mediji, ključnu ulogu u Jovićevom dolasku u Fjorentinu odigrao je saigrač iz reprezentacije i štoper "viole" Nikola Milenković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve