Andrade promovisan u Ptuju: Čim sam čuo za Partizan, doneo sam odluku

Novi fudbaler Partizana Patrik Andrade promovisan je prisutnim medijima u Sloveniji u crno-beloj bazi u Ptuju.

SSIzvor: B92
Podeli
Foto: Stefan Smuđa/B92.net
Foto: Stefan Smuđa/B92.net

Od izveštača B92.net iz Ptuja – Stefana Smuđe.

U društvu sportskog direktora Ivice Ilieva istakao je zahvalnost zbog dobrog prijema u četvrtak uveče, a onda izneo prve utiske o novoj ekipi.

"Prva stvar, želim da se zahvalim svima i novim saigračima koji su moj prvi utisak učinili veoma dobrim. Odlična je atmosfera, i dobar je način da uđem u grupu“, bile su prve reči novog pojačanja Partizana.

Potom je upitan koji je bio glavni razlog da odluči da dođe u Partizan

"Najvažnije jer je Partizan veliki klub. Ovo je pravi način da donesem odluku, sjajni navaijači, veliki klub i to je glavni razlog što sam došao ovde“.

Šta mu je rekao Rikardo Gomeš?

"Pričao sam sa njim, on je bio razlog da odlučim da dođem ovde. Pričao mi je o atmosferi, o ljudima ovde i učinio je moju odluku lakom".

Da li je bilo drugih ponuda?

"Imao sam drugih ponuda, ali prvog momenta kada sam saznao da me Partizan želi, doneo sam odluku i pričao sa Rikardom. Pre dva dana sam pričao sa agentom i odlučio da dođem ovde".

"Došao sam da pomognem Partizanu da osvoji trofeje i mislim da svi zajedno možemo da učinimo da osvajamo trofeje", dodao je Andrade.

Zbog čega je izabrao broj 7?

"Mislim da mi donosi sreću", odgovorio je vezista za Zelenortskih ostrva.

Bilo je priče da će Natho dobiti 10, a da će Andrade uzeti njegovu šesticu?

"Kao mnogo puta do sada, zli jezici su pogrešili i da će prestati da unose nemir u naše redove. Po ko zna koji put se pokazalo da kuloarske priče nisu istinite", nadovezao se Iliev.

Koliko je spreman i kada ćemo moći da ga vidimo na terenu?

"Spreman sam, ali moram da se uklopim u grupu i da upoznam sve o timu. Iz dana u dan će biti sve bolje i uskoro ću biti spreman“, podvukao je Andrade.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu