B92.net u Sloveniji: Nova odbrana Partizana

Partizan je u četvrtak imao samo jedan trening, ali je taj popodnevni bio u vrlo jakom ritmu.

SSIzvor: B92
Podeli
Foto: B92/Stefan Smuđa
Foto: B92/Stefan Smuđa

Nakon nekoliko vežbi zagrevanja i podizanja osećaja zajedništva i timskog duha, prešlo se na uigravanje nove defanzivne linije.

U nedostatku štopera (Saničanin i Vujačić dobili duži odmor posle Lige nacija, Ilić je na EP sa U19 selekcijom, Miletić i Ostojić su otišli iz kluba), Ilija Stolica je posegao za alternativnim rešenjima.

Foto: B92/Stefan Smuđa
Foto: B92/Stefan Smuđa

Uigravana je poslednja linija koju su nosili Marko Jevtović i Zlatan Šehović kao centralni bekovi, na desnom boku bio je Aleksandar Filipović, a na levom Slobodan Urošević.

Ta četvorka trebalo bi da izađe na teren u petak popodne na megdan Klužu u prvoj pripremnoj utakmici na letnjim pripremama u Ptuju.

Ispred njih su bili Saša Zdjelar i potpuno oporavljeni Ljubomir Fejsa, po krilima Kvinsi Menig i Filip Holender, napade je kreirao Bibars Natho, a najistureniji bio, naravno, Rikardo Gomeš.

U jednom delu treninga mlađi igrači su igrali "ševu" na drugom terenu, a potom su "izašli na crtu" prvopozivcima i spremali ih za sutrašnji meč.

Na kraju je uigravan ofanzivni i defanzivni prekid, na čemu Stolica često stavlja poseban akcenat.

U večernjim satima očekuje se dolazak Patrika Andradea, a za petak ujutru u 11.00 zakazana je zvanična promocija u crno-beloj bazi u Sloveniji.

Sa priprema Partizana u Sloveniji - Stefan Smuđa

Foto: B92/Stefan Smuđa
Foto: B92/Stefan Smuđa

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu