Nova vest
Fudbal

Nedelja, 05.06.2022.

23:47

Kek: Pokazatelj kvaliteta Srbije je to što se plasirala na Mundijal

Selektor Slovenije Matjaž Kek nezadovoljan je onim što su njegovi igrači pokazali u porazu od Srbije (4:1) u Ligi nacija.

Izvor:

Autor:

Kek: Pokazatelj kvaliteta Srbije je to što se plasirala na Mundijal
Foto: Startsport

Kako kaže, rezultat na pravi način oslikava viđeno na terenu.

"Čestitam Srbiji na zasluženoj pobedi. Nedostojno je da reprezentacija na ovom nivou primi dva gola iz prekida. Sami smo sebi zakuvali situaciju neodgovornom igrom. Postigli smo atraktivan gol koji je trebalo da nam donese elan, ali nije bilo tako. Protiv Švedske smo poraženi iako smo igrali dobro, ali danas nismo bili ni dobri. Visina poraza je realna slika sa terena i to nije dobro za nas", izjavio je Kek.

Imao je samo reči hvale na račun "orlova".

"U promenama koje je Srbija napravila u odnosu na prvi duel se vidi širina igračkog kadra koji ima rival. Ne želim da ocenjujem protivnika odmah posle naše utakmice, ali dovoljan pokazatelj kvaliteta Srbije je to što se plasirala na Mundijal", zaključio je Kek.

Slovenija naredni meč igrao 9. juna kada će gostovati Norveškoj u okviru grupe 4 "B" divizije Lige nacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve