Nova vest
Fudbal

Nedelja, 05.06.2022.

23:05

Piksi: Postigli smo dosta golova jer smo zaslužili

Selektor Srbije Dragan Stojković sumirao je utiske nakon pobede Srbije protiv Slovenije (4:1) u meču grupne faze Lige nacija.

Izvor:

Autor:

Piksi: Postigli smo dosta golova jer smo zaslužili
Pedja Milosavljevic/starsport/2022

Piksi je bio zadovoljan viđenim na terenu samo nekoliko dana nakon poraza od Norveške.

"Nisam bio ja taj, već igrači. Ali ajde neka bude tako. Mislim da su svi koji su došli na stadion uživali u borbenosti igrača koji su želeli da ostave dobar utisak. Dominirali smo i golovi ne treba da čude. Postigli smo dosta golova jer smo to zaslužili", rekao je selektor.

Najavio je promene, a u odnosu na prošlu utakmicu u startnoj postavi je bilo samo trojica igrača. Među prvih 11 su bila i dvojica debitanata.

"Liga nacija ti pruža tu šansu da igrači koji su imali manju minutažu dobiju na važnosti. Svi oni koji su ovde su važni. Imam poverenja u njihov kvalitet. Imate još jednu stvar, a to je kalendar koji je veoma težak. Ne možete ni da zamislite koliko. Na nama je da izgaramo, pružamo maksimum i nadamo se dobrim rezultatima. Mislim da je stil igre Srbije bio onakav kakav publika i ja želimo da vidimo", izjavio je Piksi.

Naredni meč Srbija igra 9. juna protiv Švedske.

"Videćemo u sledećim danima da vidimo kako se igrači osećaju. Bilo je igrača danas koji su mi tražili izmenu, ali su ipak nekako izdržali. Ta volja i želja da igraju za Srbiju je nešto impresivno. Imamo još dve utakmice, videćemo da opet neke igrače odmorimo", zaključio je Piksi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve