Nova vest
Fudbal

Sreda, 01.06.2022.

14:20

Tadić: Sada treba da potvrđujemo kvalitet

Kapiten Srbije Dušan Tadić pričao je sa medijima pred nove utakmice reprezentacije.

Izvor: B92

Autor:B92

Tadić: Sada treba da potvrđujemo kvalitet
Foto: Starsport.rs ©

Prva tema bio je naravno njegov ključni saigrač Aleksandar Mitrović, koji je protekle sezone postigao čak 43 gola na 46 utakmica za londonski Fulam.

"On postiže toliko golova za nas. Najbolji je strelac državnog tima, nadam se da će pronaći top klub jer je pokazao i jer verujem da to zaslužuje”, rekao je Tadić.

Srbija u četvrtak dočekuje Norvešku (20.45) na startu Lige nacija. Pre dve godine "orlovi" su savladali "vikinge" u Oslu u baražu za Evropsko prvenstvo.

"Bili smo bolji 2020. u Oslu, ali su njihovi igrači, kao i naši, porasli u te dve godine. Ovo je neka nova Srbija i sa pravom očekujemo neka bolja izdanja i još lepšu igru. Slažem se sa misterom da je kompliment što nas vide na prvom mestu, ali svako tu ima kvalitet i vreba svoju šansu", rekao je kapiten.

Tadić je sa trakom oko ruke predvodio ekipu i u prethodna dva izdanja Lige nacija i svestan je koliko se toga u taboru "orlova" promenilo u poslednje dve godine.

"Sve je drugačije. Otkada je mister došao sve je krenulo na bolje i nikada pre nisam video momke da tako srećni i zadovoljni dolaze na okupljanja. Ponosni su što nose dres sa državnim grbom. To je zasluga Mistera i stručnog štaba. Ostvarili smo veliki uspeh (plasmanom na SP prim. aut.) i sada samo treba da potvrđujemo kvalitet. Nove utakmice, nova dokazivanja. Da pokažemo da smo dobra grupa igrača"
, zaključio je fudbaler Ajaksa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve