Nova vest
Fudbal

Nedelja, 29.05.2022.

12:13

Zvezda predstavila novu platformu za navijače

FK Crvena zvezda svim navijačima kluba predstavio je Zvezdin Viber bot koji će svi korisnici ove aplikacije imati priliku da koriste u narednom periodu.

Izvor: B92

Autor:B92

Zvezda predstavila novu platformu za navijače
Foto: FK Crvena zvezda

Na zvaničnom portalu kluba crveno-beli predstavili su navijačima Viber bot – platformu na kojoj će navijači moći da prate sve u vezi kluba iz Ljutice Bogdana.

"Zvezda nastavlja da misli na zaljubljenike u crveno-bele boje i trudi se da navijačima našeg kluba omogući što lakši pristup informacijama koje su vezane za dešavanja u Crvenoj zvezdi. Uz pomoć Zvezdinog Viber bot-a naši navijači će uživati u zvezdaškim novostima od kojih će ih deliti samo jedan klik. Naš klub se po ugledu na evropske velikane odlučio na još jedan sjajan korak, a upravo ovaj potez je samo jedan u nizu planiranih kada je u pitanju komunikacija sa našom najvećom podrškom. Interesantno je to da je ovo prvi sportski čet bot u Srbiji, tako da je Crvena zvezda i u tom segmentu posebna", navodi se na sajtu kluba.

Zvezdin Viber bot možete pronaći na sledećem linku: www.viber.com/fkczv.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve