Nova vest
Fudbal

Sreda, 25.05.2022.

16:37

Salah ostaje u Liverpulu i naredne sezone

Fudbaler Liverpula Mohamed Salah potvrdio je da će i naredne sezone nositi dres engleskog vicešampiona.

Izvor:

Autor:

Salah ostaje u Liverpulu i naredne sezone
EPA/BIEL ALINO

Njegov ugovor ističe na leto 2023, a Egipćanin nije želeo da priča o produžetku saradnje uoči finala Lige šampiona sa Real Madridom.

"Ne želim da pričam o tome. Želim samo da vidim Hendersona sa trofejem. Ostajem i naredne sezone zasigurno", rekao je Salah na konferenciji za medije.

Krilo "redsa" je bio u timu i 2018. kada je već u ranoj fazi završio svoje učešće u finalnom meču sa španskim predstavnikom, a njegova ekipa je poražena rezultatom 3:1.

"Veoma sam motivisan, pogotovo zbog toga šta se desilo prošli put. Borimo se za ovo, svi su uzbuđeni", zaključio je Salah.

Podsetimo, u martu je trener Liverpula Jirgen Klop izjavio da je na Salahu da li će ili neće potpisati novi ugovor, dok je igrač istakao da njegovi zahtevi nisu preterani.

Salah je stigao u Englesku 2017, iz Rome i od tada je postigao 156 golova na 253 utakmice za Liverpul sa kojim je osvojio sve veće trofeje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve