Nova vest
Fudbal

Sreda, 25.05.2022.

13:04

Stanković produžio ugovor sa Zvezdom!

Dejan Stanković produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom do 2025. godine, objavio je klub iz Ljutice Bogdana.

Izvor: B92

Autor:B92

Stanković produžio ugovor sa Zvezdom!
Foto: FK Crvena zvezda

"Šef stručnog štaba Crvene zvezde i legenda našeg kluba Dejan Stanković produžio je ugovor do 2025. godine. Ovim potpisom, uprava našeg kluba je uradila veliki posao pred sve izazove koji nas čekaju u narednom periodu", piše na zvaničnom sajtu kluba.

Najveća nedoumica ovog leta u Ljutice Bogdana bila je da li će Stanković produžiti ugovor, pošto je bilo spekulacija o njegovoj želji da trenersku karijeru nastavi da gradi u Italiji.

"Fenomenalno se osećam. Posle veoma dobre i teške sezone, napravili smo veliki uspeh i potpis ugovora je potvrda da zajedno možemo sve, da pozitivno razmišljamo o budućnosti. Zahvalio bih se klubu na poverenju i strpljenju. Ovo su bile lepe dve i po godine, sad kreće novi i još jači ciklus. Ovo je samo potvrda da je klub od prvog dana verovao u mene, tako da činimo jaku celinu i blok. Zahvalio bih se i mojim momcima, bez njih ni ja ne bih bio kompletiran. Ne bih uspeo da napravim tako značajne rezultate da nije bilo njih. Hvala i navijačima koji su uvek bili uz mene i davali podršku. Zajedno možemo sve", rekao je Stanković.

Zimus se spominjala Sampdorija, mnogi su ga već videli na izlaznim vratima, ali Stanković je ostao i osvojio novu titulu, a u četvrtak će imati šansu i za duplu krunu.

Stanković je od dolaska na mesto šefa stručnog štaba osvojio tri titule i dva puta je igrao nokaut fazu Lige Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve