Nova vest
Fudbal

Nedelja, 22.05.2022.

20:50

Stanojević: Tužni smo i razočarani

Trener Partizana Aleksandar Stanojević nije bio srećan ishodom šampionske trke u Linglong Superligi Srbije.

Izvor: SS

Autor: SS

Stanojević: Tužni smo i razočarani
Foto: StarSport/Srðan Stevanoviæ

Partizan je u poslednjem kolu pobedio Radnički iz Niša rezultatom 2:0, ali nije dočekao kiks Crvene zvezde koja je trijumfom nad Voždovcem osvojila petu uzastopnu titulu šampiona države.

"Mnogo utakmica, mnogo pobeda. Mislim da smo bili dobri ove sezone. Neću da se ponavljam ono što sam pričao, Svaka čast momcima koji su izdržali sve što se dešavalo i nisu izgubili motiaciju i veru, Dosta bodova smo osvojili, ali nismo osvojili titulu", rekao je Stanojević.

Partizanu ostaje prilika da u četvrtak protiv Crvene zvezde na stadionu "Rajko Mitić" osvoji utešni trofej.

"Da, igra se Kup u četvrtak, ali to je neka druga priča. Imali smo 37 utakmica cele sezone, malo smo tužni i razočarani. Danas je bila tenzična utakmica, ali na kraju je sve ispalo fer i korektno", zaključio je Stanojević.

Trener Radničkog Radoslav Batak dugo je slavio sa igračima plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija.

"Na kraju je sviran taj penal, pod pritiskom važnosti utakmice. Osvrnuo sam se na nas u najavi utakmice, ali Vojvodina nam je učinila uslugu i igrali su do kraja. Svaka im čast. Izborili smo četvrtu poziciju. Grad Niš zaslužuje Evropu, kao i rukovodstvo koje nas je podržavalo tokom cele sezone", poručio je Batak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve