Nova vest
Fudbal

Subota, 21.05.2022.

13:30

Lazetić: Važno je što i u poslednjem kolu imamo šansu da ostvarimo cilj

Trener TSC-a Žarko Lazetić rekao je da je važno što njegov tim pred poslednje kolo Superlige i dalje ima šansu da osvoji 4. mesto, iako ne zavisi samo od njega.

Izvor: B92

Autor:B92

Lazetić: Važno je što i u poslednjem kolu imamo šansu da ostvarimo cilj
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Dodao da to ne sme da opterećuje njegov tim u meču protiv Vojvodine. Fudbaleri TSC-a dočekuju sutra ekipu Vojvodine, u utakmici poslednjeg kola Super lige Srbije.


"Siguran sam da će Vojvodina biti veoma motivisana i da će dati maksimum. Imaju fenomenalne igrače i trenera koga poznajem i izuzetno cenim... Vojvodina je i pojedinačno i timski veoma opasna i nećemo dozvoliti da nas iznenade, već ćemo se dobro pripremiti"
, rekao je Lazetić, a prenosi klub.

TSC je šesti na tabeli sa 48 osvojenih bodova, odnosno ima tri boda manje od niškog Radničkog koji je trenutno na četvrtoj poziciji i koji sutra gostuje Partizanu. Na drugoj strani, Vojvodina je sedma sa 42 boda.

"Veoma je važno to što mi i u poslednjem kolu imamo šansu da ostvarimo cilj. Nemamo tu rasterećenosti koju ima Vojvodina i koju ja lično ne volim jer sam svestan da ona može da vodi u oba smera", rekao je Lazetić.

"Iz te rasterećenosti može da se desi da protivniku sve polazi od ruke jer se trenutno ne bore za plasman, ali druge strane ja volim i pritisak pod kojim smo, jer dobar rezultat moramo da postignemo kako bismo ostvarili cilj", istakao je on.

Ekipa TSC-a je u prošlom kolu izgubila u Nišu od Radničkog i tim rezultatom, kako je naveo Lazetić, nije sebi zagarantovala da sudbinu drži u svojim rukama.

"Dozvolili smo da zavisimo od druge utakmice. Ipak, to ne sme da nas opterećuje. Držaćemo fokus na uslovu svih uslova - pobedi. Bićemo spremi, pokazaćemo dobru igru jer samo tako možemo da ostvarimo povoljan rezultat"
, zaključio je Lazetić.

Igrač sredine terena Bertalan Bočkaj rekao je da su igrači TSC-a profesionalci i da ih odlaganje utakmice nije omelo u pripremama.

"Biće to veoma težak meč, mogu da kažem najteži ove sezone. Treba da budemo koncentrisani i ne smemo da pravimo greške poput onih u Nišu. Tamo smo se loše pokazali, pogotovo u prvom poluvremenu. Ali, ako protiv Vojvodine budemo igrali onako kako znamo i ako svi damo 100 odsto svoje energije, nećemo imati probleme", rekao je on.

"Odlaganje utakmice ništa nije promenilo. Odigraćemo isto i to neće imati rezultatski značaj. Standardno se pripremamo, nije nam važno da li igramo u subotu, ili u nedelju, važno je da pobedimo", dodao je Bočkaj.

Utakmica TSC - Vojvodina igra se sutra od 18.30 na stadionu Arena u Bačkoj Topoli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve