Nova vest
Fudbal

Petak, 20.05.2022.

22:38

Roma razbila Torino pred finale Lige Konferencija

U utakmici 38. kola italijanske Serije A, Roma je pobedila Torino sa 3:0.

Izvor: RM

Autor: RM

Roma razbila Torino pred finale Lige Konferencija
Foto: Profimedia

Dvagola za Romu postigao je Tami Ejbraham, a jedan je postigao Lorenco Pelegrini. Roma je ovom pobedom završila takmičenje u Seriji A za ovu sezonu sa 63 osvojena boda.

Od ishoda utakmice Lacija I Verone zavisi da li će ekipa Žozea Murinja završiti na petom ili šestom mestu na kraju italijanskog šampionata. Oba mesta vode u Ligu Evrope.

Mreže su na ovoj utakmici mirovale sve do 33. minuta kada je Tami Ejbraham na asistenciju Pelegrinija doveo Romu u vođstvo.

Na drugi gol se čekalo svega 9 minuta.

Sudija Irati je nakon faula Etrita Beriše pokazao na belu tačku. Ejbraham je preuzeo odgovornost i postigao drugi gol na ovom meču, ukupno sedamnaesti u sezoni u Seriji A.

U drugom poluvremenu viđen je još jedan gol, još jedan sa bele tačke. Pelegrini je bio precizan sa 11 metara. To je bio i konačan rezultat – 3:0.

Roma se nada porazu Lacija kako bi na kraju prvenstva ostala na poziciji iznad najvećeg rivala, dok je Torino trenutno na desetoj poziciji, sa 50 bodova.

Isti broj bodova ima i Sasuolo, koji tek treba da odigra svoj meč.

Srpski internacionalac Saša Lukić je za Torino igrao od početka do kraja utakmice.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve