Nova vest
Fudbal

Petak, 20.05.2022.

13:44

Haland potrošio 500.000 evra na oproštajne poklone

Norveški napadač Erling Haland (21) poklonio je desetine skupih satova saigračima i klupskom osoblju kao oproštajne poklone na odlasku iz Borusije Dortmund.

Izvor: B92

Autor:B92

Haland potrošio 500.000 evra na oproštajne poklone
Foto: Profimedia

Nemački list Bild objavio je kako je mladi Norvežanin svakom od svoja 33 saigrača i člana stručnog štaba poklonio luksuzan sat vredan čak 15.000 evra.

Haland nije zaboravio ni ostalo osoblje kluba, kuvare, fizioterapeute, lekare... Njima je poklonio satove vredne oko 7.000 evra po komadu, prenela je HINA.

Bild navodi kako su oproštajni pokloni Holanda koštali oko pola miliona evra.

"Bila mi je čast da nosim ovaj dres. U Borusiji Dortmund imali smo nezaboravne trenutke, upoznali smo posebne ljude, a da ne govorimo o navijačima koji su uvek bili dvanaesti igrač na terenu. "Žuti zid" je zaista neverovatan. Nikada neću zaboraviti ove stvari. Hvala svima"
, poručio je Haland .

Norveški napadač će karijeru nastaviti u Mančester sitiju gde bi navodno u s ledećih pet godina trebalo da zaradjuje čak 30 miliona evra po sezoni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve