Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 19.05.2022.

08:50

Junak finala LE: Ovo je bolje od seksa

Ajntraht iz Frankfurt osvojio je prvi evropski trofej posle 42 godine, a heroj u penal seriji finala Lige Evrope protiv Rendžersa bio je Kevin Trap.

Izvor: SS

Autor: SS

Junak finala LE: Ovo je bolje od seksa
EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

Iskusni golman je kroz ceo meč bio na visini zadatka, a pogotovo kada je bilo najpotrebnije – u 118. minutu odbranivši čist zicer sa samo pet metara od gola, a onda i penal u 4. seriji Eronu Remziju.

"Imali smo osećaj da se će ovo dogoditi danas, da će mo pobediti u ovom finalu. Dramatično smo izgubili od Čelsija te 2019. godine u polufinalu, a ove sezone smo imali fenomenalan niz u Ligi Evrope. Jednostavno, zaslužili smo. Rad se isplatio i pokazalo se da je vredelo. Možda je ovo karma, jer se ipak vraćamo kući sa trofejem", izjavio je Trap posle utakmice.

"Mislio sam da ću plakati, ali to se nije desilo. Jer stvarno je nerealno da se vraćamo kući sa peharom. Ovo je sjajno za nemački fudbal i sve ljude koje smo širom sveta učinili ponosnima", dodao je Trap.

Kako ćete proslaviti trofej?

"Mislim da je predsednik kluba nešto organizovao. Ne znam da li se slažete sa mnom, ali osvajanje ovog trofeja je bolje od seksa! Definitivno je nešto prelepo, kao što je i seks. Ali svakako mislim da će se neke stvari dešavati u narednih nekoliko dana", izjavio je Trap.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve