Nova vest
Fudbal

Sreda, 16.03.2022.

12:15

Van Bronkhorst: Idemo na mesto gde atmosfera nije prijateljska

Trener Rendžersa Đovani Van Bronkhorst govorio je na konferenciji za medije pred revanš u Beogradu protiv Crvene zvezde.

Izvor: B92

Autor:B92

Van Bronkhorst: Idemo na mesto gde atmosfera nije prijateljska
EPA-EFE/SERGEY DOLZHENKO

Cilj njegove ekipe je jasan. Plasman u narednu fazu Lige Evrope.

"Imamo veliki broj igrača koji nam omogućavaju da igramo protiv jakog protivnika. Očekujemo protivnika koji će da uradi sve da se oporavi posle prošle nedelje. Što se nas tiče, mi idemo sve iz početka. Izaći ćemo sa 11 najjačih igrača koji mogu trenutno da igraju. Kada imaš mnogo utakmica u Evropi moguće su suspenzije i mi imamo dosta igrača kojima preti suspenzija zbog kartona, ali to neće uticati na to kako biramo sastav“, izjavio je Van Bronkhorst.

Holanđanina ne plaši ni puna "Marakana".

"Znamo da idemo na mesto gde atmosfera nije prijateljska. To je nešto sa čime moramo da se nosimo i imamo iskustva za to. Moramo da budemo mentalno i taktički spremni, fokusirani smo na utakmicu i na 11 igrača. Uživamo da igramo u takvoj atmosferi“, zaključio je Van Bronkhorst

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve