Nova vest
Fudbal

Utorak, 08.02.2022.

19:30

Skolari: Dobio sam otkaz zbog Drogbe i Anelke

Bivši menadžer Čelsija Luis Felipe Skolari ispričao je kako je napustio londonski klub posle samo sedam meseci boravka na "Stamford bridžu".

Izvor: SS

Autor: SS

Skolari: Dobio sam otkaz zbog Drogbe i Anelke
Foto: Profimedia

Za to je "okrivio" dvojicu tadašnjih fudbalera, Didijea Drogbu i Nikolasa Anelku.

"Imao sam nekoliko problema sa dvojicom igrača", počeo je Skolari priču u intervjuu za "Dejli Mejl".

"Didije Drogba je bio povređen i kada se vratio, bilo je velikih poteškoća da se organizuje tim sa njim i Nikolasom Anelkom. Pokušao sam da pričam sa igračima kako bi shvatili njihove pozicije, ali nisam bio u mogućnosti da budem dovoljno jasan šta od njih očekujem. Tih problema je bilo van terena, ne na njemu".

Nakon samo sedam meseci, dobio je otkaz u Čelsiju. Bez obzira na to, Skolari je srećan svime što je ostvario sa "plavcima".

"Neki rezultati su se desili koje niko nije očekivao, pa sam klub ostavio u dobroj poziciji u svim takmičenjima: četvrti u Premijer ligi, kvalifikovani za Ligu šampiona i za FA kup".

Nakon nekoliko godina, Skolari je razgovarao sa Drogbom i Anelkom, te su uspeli da rasčiste sve razmirice koje su imali.

"Nažalost, problem je bila komunikacija. Ali razgovarali smo o tome nekoliko godina kasnije i sada je sve u redu. Ne mislim da to sada zaslužuje posebnu pažnju. Sve je ostalo u prošlosti", podvukao je Skolari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve