Nova vest
Fudbal

Petak, 28.01.2022.

18:00

Stanković izdvojio mladog igrača iz meča sa LASK-om

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković izneo je utiske posle pobede nad LASK-om na pripremama u Turskoj.

Izvor: MS

Autor: MS

Stanković izdvojio mladog igrača iz meča sa LASK-om
Foto: FK Crvena zvezda

Zvezda je golovima Ohija Omodžuanfua i Aleksandra Kataija savladala austrijski tim, za prvenac u Antaliji.

"Meč je bio odličan, pravi takmičarski. Ritam i intenzitet utakmice su bili baš onakvi kakve smo želeli, pa smo se lako prilagodili. Protivnik je bio prilično motivisan i dosta zahtevan. Primili smo rani gol, ali to nije uticalo na odnos momaka prema utakmici i zahteve koje smo imali za njih. Brzo smo se vratili, pa i preokrenuli i imali još nekoliko prilika. Mislim da smo utakmicu držali pod kontrolom i namenski podigli ritam da bude jak za sve. Momci koji su počeli su uspeli da izdrže 70 minuta i zadovoljan sam prikazanim. Moram da pohvalim i igrače koji su ušli 20 minuta pre kraja i moram da im čestitam. Video se veliki napredak i raduje me što su se dobro pokazali. Nije posao završen jer nas očekuju još dve utakmice i dosta rada", rekao je Stanković.

Pričao je i o mladim igračima, koji su dobili šansu.

"Ne volim da izdvajam pojedince, ali da, Lučić se dobro pokazao. Sigurno je bilo puno emocija, kao i kod Đurića, Stankovića, Ibrahima i drugih momaka koji su dobili priliku. Mislim da Crvena zvezda ima svetlu budućnost što se tiče mladih igrača. Oni se ravnopravno bore, izdržavaju rad i daju svoj maksimum. Idemo dalje, još dosta rada je pred nama"; zaključio je Stanković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve