Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 24.01.2022.

23:45

Vlahović u Juventusu: Operacija "januar" od 70 miliona!

Italijanski mediji bruje – srpski golgeter Dušan Vlahović za nekoliko dana potpisuje za Juventus.

Izvor: MS

Autor: MS

Vlahović u Juventusu: Operacija
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Skoro svi ugledni mediji na "Čizmi", pre svih Skaj sport i Gazeta delo sport, javljaju da će u narednim danima da usledi veliki transfer Srbina u Torino.

Vlahović je isterao svoje, izabrao Juventus ispred Totenhema i Arsenala, a Fiorentina morala da se povinuje njegovoj odluci.

Juventus i Fiorentina su započeli pregovore oko transfera vrednog 70 miliona evra i sve bi trebalo da se završi uskoro, iako je "Stara dama" prvobitno planirala da se posao sklopi na leto.

Da je posao blizu realizacije govori i to da je Viola već krenula u dovođenje zamene za Srbina, pa je tako poslala ponudu Bazelu od 14 miliona evra za Artura Kabrala, kao i još dva miliona u slučaju da se ostvare bonusi.

Drugo ime je Arkadijuš Milik, ali samo ako propadne transfer strelca 27 golova ove sezone u švajcarskoj ligi i Ligi konferencija.

Vlahović je već dogovorio lične uslove, zarađivaće čak sedam miliona evra godišnje u narednih pet godina i to neto, što znači da će od Juventusa zaraditi čisto 35 miliona evra!

Tako će Dušan Vlahović postati najskuplje plaćeni srpski fudbaler svih vremena i srušiće Luku Jovića, koga je Real Madrid platio 60 miliona Ajntrahtu iz Frankfurta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve