Nova vest
Fudbal

Subota, 22.01.2022.

13:57

Sanogo: Siguran sam da ćemo biti šampioni

Fudbaler Crvene zvezde Seku Sanogo rekao je da je siguran da će crveno-beli i ove godine osvojiti titulu šampiona Srbije jer ima "dobre igrače i sjajan tim".

Izvor: B92

Autor:B92

Sanogo: Siguran sam da ćemo biti šampioni
Foto: Starsport

"Idemo korak po korak, cilj mi je da igramo dobro. U Crvenoj zvezdi je prioritet liga, tako da se nadam, ali sam i siguran da ćemo osvojiti prvenstvo i ove godine, jer imamo dobre igrače i sjajan tim", rekao je Sanogo za klupski sajt.

Zvezda nakon polusezone zauzima drugo mesto u Super ligi Srbije sa pet bodova manje u odnosu na vodeći Partizan, a izborila je i plasman u osminu finala Lige Evropa.

Crveno-beli se u Antaliji pripremaju za nastavak sezone, a po rečima Sanoga "za sada sve teče po planu".

"Taktički treninzi su malo komplikovaniji, jer postoji mnogo stavki koje moramo da zapamtimo, a dosta toga nije lako da se realizuje. Dobro je za nas, ali i za mene što smo sada počeli sa treninzima. Imamo mnogo vremena da se uigramo i usvojimo automatizme",
rekao je on.

Sanogo je pohvalio i mlade igrače i dodao da je konkurencija u Zvezdi izuzetno jaka.

"Crvena zvezda ima mnogo mladih i dobrih momaka, koji igraju i treniraju sjajno. Mislim da su spremni da igraju u ligi i za korak više. Veoma je dobra konkurencija", naveo je Sanogo.

Ekipa Crvene zvezde će u Antaliji boraviti do 3. februara i odigraće četiri kontrolne utakmice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve