Nova vest
Fudbal

Petak, 21.01.2022.

08:15

Dembele: Četiri godine slušam kako lažu

Tenzija na liniji Barselona-Usman Dembele se zaoštrava, a sada se oglasio i francuski internacionalac.

Izvor:

Autor:

Dembele: Četiri godine slušam kako lažu
EPA/Alejandro Garcia

Nekadašnji igrač Borusije je u podugačkom saopštenju izneo svoj stav o čitavoj situaciji.

Kako kaže, već četiri godine govore u njegovo ime, lažu bez srama samo iz namere da ga povrede. On tokom tog perioda nije odgovarao na pitanja medija i na kraju sebi postavlja pitanje da li je to bila greška:

"Sigurno. Gotovo je."

On ističe da nikada nije radio na štetu kluba.

"I dalje sam pod ugovorom i dalje sam na raspolaganju mom klubu i mom treneru. Uvek sam dao sve od sebe prema svojim kolegama i partnerima i to se neće promeniti. Nisam čovek koji vara. Kao što znate, postoje pregovori. Pustiću mog agenta da to obavi, to je njegov posao. Moji su lopta i teren, igranje fudbala i deljenje momenata sreće sa mojim saigračima", zaključio je Dembele.

U svakom slučaju, čini se da je njegova epizoda u Kataloniji završena. Ukoliko ne potpiše novi ugovor biće prodat jer je trener ekipe Ćavi izjavio da nema nameru da ga drži na tribinama do leta.

Uz to, sportski direktor fudbalskog kluba Barselona Mateu Alemani rekao je da Usman Dembele mora odmah da napusti klub.

"Čini se očiglednim da igrač ne želi da nastavi da igra u Barseloni, kao i da ne želi da se uključi u naš budući projekat. Pod ovim uslovima rekli smo njemu i njegovim menadžerima da mora odmah da ode", rekao je Alemani za klupske medije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve