Nova vest
Fudbal

Utorak, 18.01.2022.

20:36

Rangnik: Rešen problem sa Marsijalom

Menadžer Mančester junajteda Ralf Rangnik rekao je da je problem sa Antonijem Marsijalom, koga je optužio da nije želeo da igra protiv Aston Vile, "rešen".

Izvor: B92

Autor:B92

Rangnik: Rešen problem sa Marsijalom
EPA-EFE/PETER POWELL

"Razgovarao sam sa njim u nedelju. Problem je sada rešen", rekao je Rangnik, preneli su britanski mediji.

Rangnik je posle remija sa Aston Vilom izjavio da je Marsijal nije želeo da bude u timu za tu utakmicu, nakon čega je igrač odgovorio na Instagramu rekavši da "nikada neće odbiti da igra meč za Mančester junajted".

Na konferenciji za novinare pred sutrašnji meč sa Brentfordom, trener Junajteda je naveo i da se Pol Pogba vatio treninzima nakon povrede prepona u novembru.

"Pogba je juče odradio prvi trening sa ekipom i pokazao je može da bude neverovatan igrač. Neće biti u sastavu za dve utakmice ove sedmice. Ono što sam juče video je veoma obećavajuće i radujem se što ću ga imati na raspolaganju posle reprezentativne pauze", rekao je Rangnik.

"Mislim da će biti ozbiljan kandidat i za prvih 11", dodao je on.

Pogbin ugovor ističe ovog leta, ali Rangnik ne zna u kojoj su fazi pregovori o novom ugovoru.

"Ne znam. Ne mogu da odgovorim na to pitanje, jer se ne bavim time. Ne pregovaram o budućim ugovorima sa igračima", rekao je trener Junajteda.

Utakmica Brentforda i Mančester junajteda na programu je sutra od 21.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve