Nova vest
Fudbal

Utorak, 18.01.2022.

09:59

Gabonci demantovali sukob: "Zdravlje je u pitanju"

Reprezentativac Gabona Pjer-Emerik Obamejang rekao je da su lažni navodi da je zbog nediscipline napustio ekipu na Kupu afričkih nacija u Kamerunu.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Gabonci demantovali sukob:
EPA/GSYDNEY MAHLANGU

Fudbalski savez Gabona u ponedeljak je saopštio da će se Obamejang i Mario Lemina vratiti sa turnira u svoje klubove, Arsenal i Nicu, zbog dodatnih lekarskih pregleda, nakon što su im dijagnostikovane srčane lezije.

Obojica su se oporavili od koronavirusa.

"Imali smo nekih problema koje smo teško mogli sami da rešimo, a onda su se umešale glasine. Moramo pre svega da mislimo na svoje zdravlje. Neću da govorim o lažnim glasinama, a iskreno se nadam da će ekipa dogurati što dalje", naveo je Obamejang na društvenim mrežama.

On nije igrao u prve dve utakmice na turniru, pošto je po dolasku u Kamerun dobio koronavirus, a prošlog četvrtka bio je negativan na testiranju.

Selektor Gabona Patris Neve rekao je da je Obamejang ključan igrač koji prolazi kroz težak period.

"Moramo da prijavimo klubovima. Kada je zdravlje igrača u pitanju, a njih kao što znate plaćaju klubovi, moramo da budemo razumni", naveo je Neve, preneo je Skaj.

Navode o nedisciplini odbacio je i Lemina.

"Neću čak ni da hranim laži, baš me briga. Tužan sam što je moja reprezentacija okružena lažovima", naveo je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve