Nova vest
Fudbal

Subota, 15.01.2022.

12:05

Haland nezadovoljan: Teraju me da odmah donesem odluku

Fudbaler Borusije Erling Haland nezadovoljan je odnosom čelnika kluba.

Izvor:

Autor:

Haland nezadovoljan: Teraju me da odmah donesem odluku
EPA/FRIEDEMANN VOGEL / POOL

Oni ga teraju da što pre odluči u kom klubu želi da igra nakon ove sezone.

"Proteklih šest meseci nisam želeo da pričam o budućnosti iz poštovanja prema klubu, ali klub je počeo da me pritiska da donesem odluku. Ja samo želim da igram fudbal, ali oni me pritiskaju da sad donesem odluku o budućnosti. To znači da ću uskoro morati da odlučim", izjavio je Haland nakon utakmice sa Frajburgom.

On je bi dvostruki strelac na tom susretu, a potom je dodatno objasnio situaciju.

"Moram to prihvatiti. Ne želim taj sastanak, želim da se samo fokusiram na fudbal jer je to ono što najbolje radim, a ne kada su mi druge stvari na pameti, ali oni vrše pritisak već neko vreme. Ne bih želio da sada donosim odluku jer smo usred teškog razdoblja s puno utakmica. Želim samo da igram fudbal, a trenutno to ne mogu", zaključio je Norvežanin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

12 h

U fokusu

Vidi sve