Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 09.12.2021.

23:04

Stanković: Najveći uspeh posle Barija

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da je plasman u osminu finala Lige Evrope najveći uspeh posle osvajanja KEŠ u Bariju 1991. godine.

Izvor:

Autor:

Stanković: Najveći uspeh posle Barija
Foto: FK Crvena zvezda/StarSport

Crvena zvezda je odigrala 1:1 u Portugalu protiv Brage i ide dalje kao prva iz grupe F.

Stanković je za "RTS" izneo utiske posle meča.

"Posle Barija, ovi momci su ispisali istoriju, to je ono o čemu smo pričali. To je ta utakmica, to je taj momenat. Povrede su nas poremetile, izostanci... Skupili su snagu i uspeli su. Pobeda za sve crveno-bele, za sve koji se raduju i pate sa nama. Uspeh svih nas koji radimo u klubu. Čestitke i mom stručnom štabu koji ne odustaju i kad boli i kad je teško. Veliki posao je iza nas. Onda dolaze oni koji pišu istoriju. U ovoj grupi osvojiti 11 bodova, neverovatno", kaže Stanković i dodaje:

"Ja sam realista u životu. Moramo da radimo još dosta, malo da se osvežimo. Pričaćemo posle, sad sam srećan. Doći u Zvezdu, biti kod kuće i ispisati istoriju posle Barija, nerealno. Bilo je momenata, bilo je svega, ali ovo je ono pravo", rekao je Stanković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve