Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 09.12.2021.

12:45

Zvezdu u Bragi bodri najmanje 1.000 navijača FOTO/VIDEO

Grad Braga, u prepodnevnim častovima na dan kada gostuje Crvena zvezda, deluje mirno.

Izvor: B92

Autor:B92

Zvezdu u Bragi bodri najmanje 1.000 navijača FOTO/VIDEO
Foto: B92.net/MS

Mali grad, sa blizu 200.000 stankvnika, i dalje je miran, kao da se ne igra utakmica za prolaz u nokaut fazu Lige Evrope.

Razlog tome je što navijači Crvene zvezde i dalje nisu stigli na mesto koje će da okupiraju nekoliko sati pred meč u "Kamenolomu".

Veliki broj njih je u mnogo življem Portu, udaljenom 60 kilometara od Brage, i "zagrevaju" se za dolazak na poprilište borbe.

Kontigent od 1.000 ulaznica je planuo na stadionu "Rajko Mitić", a očekuje se i dolazak pristalica iz inostranstva, pa bi prema nekim najavama mogle i da idu na blizu 2.000 zvezdaša na stadionu.

Mi smo, šetajući gradom, uspeli da naletimo na lokal u kome obično odsedaju navijači Brage.

Sav je u bojama istoimenog kluba, s obeležjima i drugih klubova, među kojima su Zvezda i Partizan.

Prigodan šal iz 2007. sa Zvezdinim imenom iz meča UEFA kupa, kao i iz 2010. godine sa Partizanovim u Ligi šampiona, jedan je od upečatljivijih u simpatičnom lokalu.

Verovatno će večeras (21h) biti oplemenjen novim šalom beogradskih crveno-belih.

Domaćini su se potrudili da okače šalove "večitih" baš danas, u moru pored onih sa imenima velikana poput Mančester junajteda, Seltika, Liverpula, Benfike...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve