Nova vest
Fudbal

Sreda, 08.12.2021.

14:34

Stanković o odlasku iz Zvezde: Nisam vezan ugovorom, već emocijama

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković prokomentarisao je natpise italijanskih medija o klubovima iz Serije A koji su zainteresovani za njega.

Izvor:

Autor:

Stanković o odlasku iz Zvezde: Nisam vezan ugovorom, već emocijama
foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Za Stankovića je prvo bila zainteresovana Sampdorija, a zatim i Udineze.

Na konferenciji za medije pred utakmicu sa Bragom, Stanković je govorio o tome.

"Ja ne mogu nikome da zabranim da se raspituje za mene i da piše. Ovo je poslednji put da pričam o tome. Lepo je čuti da te traži ovaj-onaj, respekt prema predsednicima tih klubova treba da postoji. Ja za Zvezdu nisam vezan ugovorom, nego emocijama. U ovom trenutku sam fokusiran samo na Zvezdu, tako će biti do daljeg", rekao je Stanković i dodao:

"To što se piše u Italiji...Kalčomerkato je u Italiji kultura, kada bi se povezalo sve što se piše, ne bismo mogli da ispratimo. Radimo posao koji upada u oči. Ja sam za Zvezdu vezan emocijama i ja idem dalje. Neću više odgovarati na ta pitanja. Vi nekad znate više i od mene. Ja bih se fokusirao samo na Bragu. Kada sam došao, rekao sam da ćemo da podižemo lestvicom sve više, ovo je prilika da ostanemo upisani zlatnim slovima u istoriji Zvezde".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve