Nova vest
Fudbal

Utorak, 07.12.2021.

15:40

Matić: Hoćemo da pokažemo Rangniku da zaslužujemo da igramo

Fudbaleri Mančester junajteda u sredu od 21 čas dočekuju Jang Bojse.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Matić: Hoćemo da pokažemo Rangniku da zaslužujemo da igramo
Foto: Profimedia/Phil Duncan/ProSportsImages/DPPI

Ekipa sa Old Traforda je već obezbedila čelnu poziciju u svojoj grupi Lige šampiona, tako da će ovo biti prilika da novi menadžer Ralf Rangnik proveri mnoge igrače.

Nemanja Matić je jedan od onih koji bi svakako moglči da počnu meč, a na pitanje kakav je osećaj mežu igračima i da li svi osećaju da je potrebno da impresioniraju Nemca, Nemanja je odgovorio potvrdno.

"Mislim da ste već dali odgovor na to pitanje, tačno je, moramo da impresioniramo menadžera. Da pokušamo da dokažemo da zaslužujemo da igramo. Ovo je velika šansa za sve. Prošli smo, prvi smo u grupi, ali želimo da završimo fazu na najbolji mogući način, uz tri boda pred našim navijačima. Dakle, na nama je da pokažemo menadžeru da imamo kvalitet da igramo i da zaslužujemo mesto u timu".

Pitali su ga i na šta je Rangnik najviše uticao u proteklih nekoliko dana.

"Svaki menadžer ima svoje ideje, mi pokušavamo da se prilagodimo i da što pre shvatimo šta traži od nas. Svi su videli protiv Kristal Palasa nešto od njegovih ideja, visok presing, organizacija kad se branimo i napadamo. Očigledno, treniramo sa njim tek nekoliko dana i nismo imali mnogo vremena da razumemo više. Ipak, videli smo kako želi da igramo, siguran sam da ćemo ubuduće igrati više po tom sistemu. Korak po korak, svi će videti njegove ideje", dodao je Nemanja.

On je priznao da se ekipi vratilo samopouzdanje posle dve uzastopne pobede.

"Lakše je kada pobeđujete, vratilo se samopouzdanje. Momentum je važan, moramo da nastavimo meč po meč. Sreda je novo finale, potrebno je da nastavimo sa pobedama", rekao je Matić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve